Secret Valentine Book Swap 2019

Nu dat de Halloween swap voorbij is en de Santa van start is gegaan is het tijd om de volgende swap in het rijtje te openen! Lees je mee?

Valentijnsdag! De één vind het super romantisch en de ander vind het commerciële onzin!

Ikzelf zit daar precies in het midden!

Want hoewel het natuurlijk heel romantisch kan zijn om door je partner meegenomen te worden op een prachtige date, of een mooie bos bloemen te krijgen is en blijft mijn andere helft het belachelijk vinden hoe winkels vol liggen met alle Valentijns cadeautjes!

Valentijn is gewoon niet echt zijn cup of tea!

We moeten immers altijd lief zijn voor elkaar en liefde draait niet om het geven/krijgen van cadeautjes, toch?

Maar stel!

Je zit net als ik misschien met de meerderheid over die grens…. Je bent toch net een tikkeltje dromeriger ingesteld!

Maar misschien is je huisdier de enige liefde in je leven op dit moment?

Of misschien is je relatie nog niet zo lang geleden geëindigd?

Of misschien herken je de volgende verschijnselen?

♥ Hij/zij heeft geen flauw benul wanneer jullie jubileum is! Terwijl je op de meest makkelijke datum getrouwd bent!

♥ Hij/zij koopt altijd praktische cadeaus voor je verjaardag! Als hij/zij het al onthoudt!

♥ Hij/zij neemt nooit bloemen voor je mee… Al zet je een lege vaas op tafel, maak je na een week commentaar over die stomme lege vaas op tafel….. en heb je na 3 weken die lege vaas maar weer weg gezet!

♥ Uit eten gaan doet hij/zij het liefst bij de Kentucky of de Burger King!

♥ Zijn/haar idee van Date Night is pizza en Netflix waarna hij/zij met een volgegeten buik in slaap valt op de bank!

Of misschien bof je heb je een topper van een partner maar wil je gewoon graag meer!

Kwante red jouw Valentijn!

Heb je al eens meegedaan aan mijn swaps? Dan weet je wat ongeveer de bedoeling is!

Voor diegene die hier nog nooit aan mee hebben gedaan even een korte uitleg!

Voor de Secret Valentine is het budget €25,- (exclusief verzending)! Boeken in Nederland worden steeds duurder en dus moet helaas het budget op dit bedrag worden vastgesteld! Heb je een Engelse lezer dan hebben die natuurlijk geluk want dan kun je misschien wel twee boekjes kopen

We kopen voor een ander een boek tot € 25,- (richtbedrag excl. verzending) en je stuurt een prachtige Valentijnskaart mee! Als je zelf aan karma pakketjes wilt doen door er nog wat lekkers of iets bij te doen is de keus geheel aan jouzelf!

En pak het ook mooi in!

Het leukste aan cadeautjes is het zien van de moeite die iemand voor je doet!

Bij de grote swaps draait het echt om een groot pakket met boeken en goodies, de kleine swaps zijn echt thema gericht en dus is hier echt alleen een (of misschien wel twee) boek(en), een Valentijnskaart en misschien een Valentijns snoeppie de bedoeling!

Je zorgt er voor dat jouw Valentijns pakketje uiterlijk op 12 februari met tt verzonden word zodat het op tijd binnen is!

(Voorwaarde om mee te kunnen doen is dat je wel op Facebook in de Secret Valentine groep  zit en je de Facebook pagina van Wonderland hebt geliked! Ben je helemaal nieuw is er de voorwaarde dat je gemeenschappelijke vrienden hebt die al eerder meededen of bekend zijn in Wonderland! Dit zodat we geen nep accounts krijgen en er mensen teleurgesteld gaan zijn!)

Als je mee wilt doen met deze Secret Valentine dan kan je dit doorgeven via de reacties onderaan de pagina, zet in het bericht je naam/nickname waarmee je op Facebook zit, plaats een BE achter je naam als je uit België komt en meld je aan bij de groep op Facebook!

Door op het plaatje hieronder te klikken kom je er ook!

Het is heel belangrijk dat je aangemeld bent bij de groep want daar zal ik de oproep voor jullie email adres plaatsen en de eindcontrole doen voor ik ga loten!

Secret Valentine | De belangrijkste regel!

Als je je opgeeft laat dan niet een ander stikken door niks te verzenden!

Dit is denk ik nog wel de belangrijkste regel! Je dient je pakketje te verzenden met Track en Trace en mij de code en postcode te sturen via e-mail!

Opgeven kan vanaf nu tot 23 december 19.00, ruim de tijd dus om die € 25,- te sparen!

Kort daarna trek ik de lootjes en ontvang je dus een aantal mailtjes! Dit word na de feestdagen gedaan zodat je op je verlanglijstjes mooi alles kan plaatsen wat je niet kreeg van de Kerstman!

Je ontvangt allereerst een mailtje met je eigen lootje wat je in dient te vullen en in te leveren.

(in je lootje zet je je wensen tot € 25,- excl. verzending en je adres, zo heeft enkel diegene die jouw trekt je adres)

Na Valentijn wil ik weer een wrap-up foto blog maken met al onze pakketjes!

Ik hoop op veel suikerhartjes die mee willen doen om er een onvergetelijke Valentijn van te maken ♥

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

38 comments

  1. Jaaaa, doe weer ontzettend graag mee… Ik ben ook zo’n valentijn dromer en mijn (v) echtgenoot inderdaad erg commercieel. Toch heeft valentijn voor mij niks met de liefde alleen tussen je partner te maken. Maar hoop dat op deze dag we nog meer als mens elkaar lief hebben. De liefde voor elkaar op die dag extra benadrukken. Verder hebben we (weet niet waarom ik dit nu schrijf, blijkbaar zit ik in een flow) op valentijn in 2019 17 jaar geleden ons 1e kindje verloren. Op die dag denken we als gezin in miljoen hartjes aan haar. Maar vind de gedachte dat overal in de stad en winkels die hartjes er stiekem ook voor haar liggen… Anywho, ik doe heel erg graag weer mee met de swap. De halloween swap was gewoon fan-tas-tisch en zo gezellig en leuk. Kerst swap lukte me dit jaar echt niet ivm tijd en verplichtingen met vier Kids en school, werk etc… Dus jaaaa ik doe mee! Heb net verzocht om lid te worden dus spannend allemaal weer en wederom bedankt voor de moeite die je er voor doet en de tijd die je erin stopt.

    1. Sorry voor de typfouten en niet lekker lopende zinnen… Ik moet controleren wat ik schrijf voor ik op verzenden klik. Goed voornemen haha

  2. Natuurlijk wil ik weer meedoen. Ik vind het super dat de lootjes pas na de feestdagen worden getrokken want dan kan ik mijn wenslijstjes aanpassen. Momenteel heb ik een blogfeed-achterstand van bijna 4 weken maar deze blogpost heb ik snel even laten voorsteken. 🙂

  3. Wat een leuk idee! Ik wil wel mee doen:D
    Boeken is het beste waarmee je valentijn kan doorbrengen (en natuurlijk je huisdier) (en iemand als je iemand hebt om deze mee door te brengen).
    Super tof idee!

  4. Hoi kwante! Ik heb zoveel plezier met de secret santa swap dat ik hier ook heel graag aan mee wil doen! FB naam wil ik echter liever niet publiekelijk zetten. 🙂 ik zal je een pb sturen.