Spook-a-Swap 2018 | That’s a Wrap!

Halloween is weer voorbij en daarmee is ook een einde gekomen aan de allereerste Halloween swap in Wonderland! Kijk je mee naar de wrap-up van de Spook-a-Swap?

Bij de allereerste Spook-a-Swap deden 39 enthousiaste Ghouls mee ♥ allemaal onder de invloed van mijn spreuk natuurlijk!

Met 3 maanden om een tof pakketje voor je lootje samen te stellen had ieder de tijd om er een geslaagde swap van te maken!

Tijdens de sneak peek ronde was al goed te zien dat vele erg enthousiast aan de slag gingen!

Dit zijn niet alle foto’s, ik heb er random een aantal uit de groep geplukt!

Toen de verzendtijd aanbrak was ik een happy organisatrice want alles ging netjes volgens afspraak!

Super wanneer dat zo loopt want minder stress voor mij!

Toen de pakketten binnen kwamen kreeg ik natuurlijk ook mooie foto’s van de buitenkant van de pakketten!

Dit zijn niet alle foto’s er waren ook wat filmpjes!

En dan komt dat ellendige wachten tot de datum van unboxen aanbreekt!!!

En ik ben een strenge heks! Niemand mag stiekem eerder uitpakken en om er voor te zorgen dat ook iedereen zich aan die regel houdt mogen mijn ghouls pas uitpakken nadat ze een opdrachtfoto hebben gemaakt met hun dichte pakket!

En die opdracht komt dus echt pas op de unboxing dag! En dan natuurlijk pas op All Hallows’ Eve!

En hoewel ik dit vrij geniaal vond denk ik dat mijn ghouls daar anders over nadenken!

Dus na lang gemopper en geklaag….. grapje dames!

Besloot ik maar over stag te gaan…..

En gaf ik al mijn ghouls hun zin, geheel tegen mijn zin in natuurlijk….

Om 12 uur middernacht, The Witching Hour, kwam de opdracht online en die luidde:

Schrijf op een briefje ‘Trick or Treat’ en fotografeer dit zo Halloween/Herfstig mogelijk met je pakket en een kaars!

Ik deel een paar van de mooie creaties van mijn Ghouls!

En toen kwamen alle unboxings!!! En die werden precies geplaatst hoe ik wou! Al werd ik wel Boss Witch genoemd 😉 ik hou gewoon van overzichtelijk heksjes van me!!!

Hieronder zie je een filmpje met totaal plaatjes! Helaas ontbreken er een paar fotootjes. Er moet nog 1 iemand unboxen maar de wrap staat al klaar! Helemaal onderaan deze post deel ik nog wat unboxings die mijn blogheksjes al gepost hadden! Zodra ik meer linkjes krijg zal ik deze hier aan toevoegen!

Echt een super geslaagde swaps dus! Ik hoop dat de Secret Santa net zo geslaagd word als deze!

Deed je mee aan de Spook-a-Swap?

Lijkt me super als je hieronder een berichtje wilt achterlaten met wat je er van vond! Is voor eventuele nieuwe swappers ook leuk om te lezen!

Meedoen met een Swap?

Houdt dan Wonderland goed in de gaten, volg me op Facebook en andere social media dan zie je de volgende oproep vanzelf voorbij komen! Er zijn er vier per jaar en in het kopje Swaps bovenaan kun je ze allemaal terugvinden!

Heks Charlot haar unboxing

Heks Annemieke haar unboxing

Heks Silke haar unboxing met Graaf Vladimir

Heks Zwartraafje haar unboxing

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 comments

 1. Het was mijn allereerste boeken Swap. Maar wat was het leuk om mee te mogen doen. Eerst al de voorpret van het maken van een pakket voor mijn lootje , dan het staren naar je box die dus echt niet open mag. En dan de unboxing mijn maatje heeft echt een geweldig pakket voor mij gemaakt. Nu op naar de kerstswap!

 2. Jaaaa! Dit was weer een superleuke swap! Ik had echt een supertof pakketje gekregen en de voorbereidingstijd was echt heel leuk! 😀 En nu lekker met de kerstswap aan de slag!

 3. Hihi Geweldig geschreven, je schrijft altijd zo lekker voelbaar, je moet lachen, je herkent ook duidelijk hoe wel ons wel is bij je voelen haha! Ik heb js getag gemist deze swapp!! Voor jou een goed teken alles verliep dus goed. Op naar kerst, valentine summer halloween enz enz .
  Liefs kim

 4. Mooie wrap up!
  Bedankt voor weer een fantastisch georganiseerde swap Kwante! 🙂
  Met de hele groep hebben we er weer iets moois van gemaakt & elkaar mooie cadeautjes gegeven!
  Op naar de volgende swap! 😉

 5. Wat was het weer een leuke swap! Leuk om het zo samengevat op de blog te zien. Bedankt Kwante voor de goede organisatie!

 6. Hoi hoi , onwijs bedankt voor het organiseren ! Het was helemaal leuk om mee te doen, maar ja het onderwerp ligt ook zeer na aan mijn hart… De voorpret, de uitpakpret en nu de napret is een echte aanrader !
  Zeker voor herhaling vatbaar !

 7. Ik heb enorm genoten van deze boekenswap. Wat een goede organisatie, leuke samenhorigheid tijdens de voorbereidingen en een heerlijke beloning. En wat heeft iedereen er veel werk van gemaakt, de wrap up was enorm leuk om te zien.
  Mijn complimenten aan iedereen en natuurlijk aan Kwante voor de goed georganiseerde swap. Wat mij betreft: Tot de volgende boekenswap!

 8. Het was echt een superleuke ervaring. Ik kijk al uit naar de Secret Santa! Superleuk om iemand een pakketje samen te stellen en dan wat later er zelf ook eentje te mogen ontvangen. En vlekkeloze organisatie! 😉