Summer Swap 2018 Wrap Up

Zoals jullie wel weten host ik tegenwoordig vaker swaps! Deze vinden plaats achter gesloten deuren maar om jullie een glimp te geven deel ik vandaag de wrap up van de Summer Swap! Kijk je mee?

Ik organiseer swaps en regel alles in groepen op Facebook. Omdat deze groepen besloten zijn voor deelnemers only kunnen mijn volgers dus niet alles zien wat er gebeurd bij een swap.

Ik kan je vertellen dat het een boel gezelligheid is en echt immens veel foto’s! Daarom deel ik in deze wrap up niet alles maar krijg je wel een klein overzichtje van deze swap!

Linkjes

Sommige deelnemers zijn ook bloggers en hun deelden hun unboxing op hun eigen blog! Neem vooral een kijkje ♥

Charlot | Unboxing – Summer Swapping

Zwartraafje | UNBOXING SUMMER BOOK SWAP

Laurie |Unboxing: Summer Swap van Kwante In Wonderland

Wat vinden jullie van deze swap?

Ik hoop dat jullie dit overzichtje leuk vonden! Een reactie maakt me altijd blij!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 comments

 1. Ongeveer 40 seconden lang dacht ik de volgende editie over te slagen en zo wat geld te besparen maar ik veranderde al snel van gedacht toen ik al die enthousiaste reacties las en besefte dat jou swaps gewoon veel te leuk zijn om er niet aan mee te doen. Normaal doe ik niet echt iets speciaals rond Halloween (behalve snoep voorzien voor langskomende kinderen) maar ondertussen heb ik al een aantal items op het oog die mooi in een Halloween-swap pakket passen.
  zwartraafje onlangs geplaatst…VerjaardagsgeschenkenMy Profile

  1. Ik denk elke keer, pfoe wat een stress… misschien moet ik het bij de Santa laten…..

   Maar ik vind het veel en veel te leuk! Hier doen we helaas ook niks aan Halloween! Ik zou dolgraag in Amerika willen wonen en een echte All Hallows Eve vieren ♥

   Super leuk dat je weer mee gaat doen ♥

 2. het was heel leuk om mee te doen met deze swap…. en ik heb nu de smaak te pakken.. daar Halloween mijn favo-dag van het jaar is loop ik nu al te broeien op leuke goodies…