Sunday Six #7 | Bloglovin ♥

Omdat ik het erg leuk vind om bij andere bloggers te kijken en neuzen deel ik wekelijks zes leuke posts die ik die week tegen ben gekomen! Kijk je mee naar een nieuwe Sunday Six ♥sunday six

Ik probeer elke week ook 1 nieuwe blogger te noemen! Dit kan een nieuwe blogger zijn of iemand die ik nog niet kende!

Heb ik volgens jou een leuke post gemist? Of is er een blog waar ik echt een kijkje moet nemen? Dat hoor ik natuurlijk graag in de reacties!

Met je eigen blog een reactie achterlaten zorgt voor Comment Love! Hierdoor kunnen andere mensen ook bij jouw blog kijken!

(Een zelf spam momentje is dus geheel toegestaan hier onder 😉 en wie weet leer ik zo weer nieuwe blogs kennen!)


Op de eerste plaats in deze Sunday Six:

Een wensenlijstje maar dan anders! Dat is wat ik vond bij Leesdame!

Een post waarin ik heerlijk een paar van mijn eigen wensen kon vinden! Hebben jullie ook een wensenlijstje zoals deze?

http://leesdame.nl/mijn-wishlist/

Op nummer twee een win actie!

Bij Annabel van Het leven van een Boekenworm maak je kans op een machtig mooi boek! Alleen daarom is het de post delen al waard! Ga gauw kijken je hebt nog tot 31 december de tijd om mee te doen!

Win actie: Heartless van Marissa Meyer

Op nummer drie een lijstje van vier 😉

Bij Bibliofem kwam ik een lijstje tegen met 4 boeken die dit najaar uitkwamen en die ze nog steeds moet lezen! Zo kwam ik op het idee om al mijn Nieuw in…. van dit jaar eens na te gaan lopen en te kijken welke juweeltjes ik gemist heb!

Oh en Fem, ga Nerve lezen! Het boek was echt beter dan de film zoals je hier kunt lezen in mijn recensie 😉

http://bibliofem.nl/nog-4-yas-misschien-lezen/

Op de vierde plaats iets nieuws voor op je verlanglijstje?

Bij de Boekboetiek kwam ik een recensie tegen waardoor ik erg nieuwsgierig raakte naar het boek! Enige minpuntje is dat het (lekker tegenovergesteld van wat zij zelf vind) niet vernederlandst is! Ik als Nederlandse kan soms echt de weg kwijt raken bij Vlaamse/Belgische auteurs! Toch heeft de recensie er voor gezorgd dat dit boek op mijn shoppinglist terecht is gekomen! We zullen zien in hoeverre het Vlaams me opbreekt!

http://www.boekboetiek.be/2016/12/recensie-heksenhoeve-janssens.html

Op de vijfde plaats van dit lijstje vind je handige tips!

Bij Vivian kwam ik deze tips tegen. Hoewel ik zelf gewoon precies schrijf wat er in mijn hoofd opplopt en dat dan ook de enige manier vind voor mezelf…. Ik kan me namelijk toch nooit netjes aan lijstjes houden 😉 kan ik me voorstellen dat je aan dit lijstje zeker wel wat hebt!

Voor alle newbie boekbloggers dus een tip om te kijken!

In 5 stappen een recensie schrijven (+printable!)

En de nieuwe blog die ik vond:

Een Engelse blog! Een geweldige post over de 8 types boekbloggers die er volgens haar zijn! Heerlijke humor ♥

The 8 Types of Book Reviewers Quiz

Volgens de quiz ben ik een List Lover boekblogger!

Ben jij het eens met de omschrijving?

THE LIST LOVER
THE
There’s NOTHING you like better than lists. Or lists inside of lists. And you literally don’t know how people can gather together their reviewing thoughts with a list or 2 or 900. Pros and Cons lists, or what-I-loved lists or here’s-my-thoughts lists, or grocery-lists-with-a-bit-of-a-review-thrown-in-the-side lists. THERE’S JUST SO MANY POSSIBILITIES. Plus your reviews are easy to read and totally catchy. #win
Na het lezen durf ik wel te zeggen dat Melissa absoluut een mix van 2, 4 en 7 is 😉 #sorrynotsorry 😉
Ben jij benieuwd wat voor blogger jij bent? Doe de quiz!!!

Heb jij een leuke blog, ken je een leuke blogger? Laat het hieronder achter met een spam momentje!

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

  1. DIE QUIZ!!! ge-wel-dig hahahahahahaha!
    Zelf kom ik uit op |THE FLAMMABLE FEELS MASTER| maar wat jij zegt; ik ben Echt een combinatie van meerdere inderdaad hahaha! Ik zie dat deze blogger nog meer quizjes heeft gemaakt, superleuk!

    Leuke Sunday Six weer, heb weer even lekker kunnen neuzen bij andere bloggers <3
    MelissaPötgens onlangs geplaatst…|DIARY| 2016 auteur Meet & Greets!My Profile

  2. Dank je wel voor het noemen van mijn blogpost, hoe leuk! En goed om te horen dat je Nerve zo goed vindt, ik ben zeker van plan het boek te lezen 🙂 En die quiz is overigens echt leuk om te doen, haha!