Swap Recensies

Al eens meegedaan aan een swap van mij?
Ontzettend fijn wanneer je dan hieronder een review wilt achterlaten!
Je kunt naast het geven van sterren er bijvoorbeeld ook in kwijt hoe lang je al mee doet aan mijn swaps, hoe vaak per jaar je meedoet en je algemene mening over alles omtrent het swappen!
Fijn voor mij maar ook fijn om te lezen voor eventuele nieuwe swappers die nog een beetje twijfelen!
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Swaps in Wonderland
Average rating:  
 20 reviews
byAnnemieke onSwaps in Wonderland
Paas Swap

Als je een swap bij Kwante doet dan weet je zeker dat het goed georganiseerd is. Ik heb nu met 2 swaps meegedaan. Een in 2018 en de afgelopen paas swap en beide waren goed georganiseerd. Kwante heeft veel geleerd van alle jaren als swap host. Weet je even iets niet of twijfel je, je kan altijd met je vragen terecht bij kwante of een van de andere swappers.

byPetra Vandroogenbroeck onSwaps in Wonderland
Swaps in wonderland

Heb al meerdere keren meegedaan, de Halloweenswap, de kerst en zomerswap, al was de Valentijnswap en deze 1ste paasswap mn 1ste keer.
Maar wat is het telkens een plezier om een swap samen te stellen voor mijn maatje 😍
Een spr dankjewel aan Kwante voor al het organiseren zowel voor als achter de schermen! Je bent een top dame! ❤
Deze swaps zijn zeker een aanrader!

byVera onSwaps in Wonderland
Altijd awesome!

Ik heb nu 3 swaps meegedaan en wat is het geweldig. Zowel het maken van een pakketje voor een ander, het krijgen van een pakketje, maar ook zeker alle gezelligheid en de voorpret in de groep!

Je vindt hier echt een groep gelijkgezinden, die stukje bij beetje echt voelen als vrienden. Een hechte groep, waar iedereen voor elkaar klaar staat.

byElise Leroy onSwaps in Wonderland

Elke swap is een feestje! Dankzij het organisatietalent en opvolgen van Kwante logt de kwaliteit van de swaps hoog. Naast het fijne pakket dat je ontvangt vind ik ook de gezelligheid in de groepen en het uitkijken naar erg fijn. Eenmaal swapverslaafd is het onmogelijk er eentje over te slaan.

byzwartraafje onSwaps in Wonderland
Oh zo leuk én superverslavend

Goh, blijkbaar had ik hier nog steeds geen recensie gepost en dat terwijl ik op mijn blog al meermaals lyrisch verslag uitbracht over jouw leuke swapacties. Ik durfde vroeger nooit meedoen aan swapacties uit schrik dat het zou mislopen maar toen ontdekte ik die van jou en wilde ik het toch een kans gegeven. Daar heb ik zoveel jaren later nog nooit spijt van gehad. Je volgt alles mooi op, de regels zijn voor iedereen duidelijk en daardoor is het steeds opnieuw een plezier om mee te doen en samen uit te kijken naar het moment waarop we ontdekken wat ons lootje van het door ons samengestelde pakket vindt én wat er in ons eigen pakket zit. Ik kijk nu al uit naar de volgende swap.

bySamantha onSwaps in Wonderland
Altijd een feestje

Al heel wat swaps mogen meemaken en het is altijd een feestje!
Een creatieve uitlaatklep in combinatie met verwennerij ❤️

byAn Ne onSwaps in Wonderland
Kan niet meer zonder

Via via terecht gekomen in onder andere de swap van Kwante. Hij is goed georganiseerd en alle aspecten zitten er in. Een fijn verlanglijstjesprogramma, je staat vrij hoeveel je over jezelf wilt vertellen ahv moodboards bv, de swaps zijn ook streng, wat zorgt voor kwaliteit en tevredenheid. Deze swap wat meer contact gehad met Kwante ivm mijn maatje en daar neemt ze ook de tijd voor. Ik swap met veel plezier door, thanks Kwante! X

byDesirée R onSwaps in Wonderland
Opperheks/Santa/Cupido, alles in 1

Ik doe al vele jaren met veel plezier mee met de swaps die Kwante organiseert. Inmiddels gaan we het 5e of 6e jaar in (oopsie)
We hebben een 'vaste' kern leuke swappers, iedereen doet altijd zijn best om een super pakket af te leveren. Wat wil je nog meer ? Het is best gezellig, de swaps zijn, doordat Kwante streng maar rechtvaardig is, over het algemeen goed gevuld en het komt zelden voor dat iemand niet tevreden is. Enige wat soms tegenwerkt is de post ... maar daar kan Kwante niets aan doen 🙂 Gezonde spanning voor je eigen pakketje en voor wat je gegeven heb is heel normaal en dat word ook niet minder met de jaren xD al met al, ik ben een blij lid uit Wonderland, die nog vele jaren wil swappen met Kwante aan het hoofd

byilse onSwaps in Wonderland

Geven is nog leuker dan krijgen.
Alleen zit ik wel elke keer op hete kolen of mijn swapje er blij mee gaat zijn.
Tot nu toe is het al altijd tip top geweest en doe ik met plezier mee.

byAnnette onSwaps in Wonderland
Streng, maar zo de moeite waard!

Voor Kwante zijn haar swaps meer dan een leuk tijdverdrijf. Ze doet ongelooflijk veel moeite om iedereen echt iets leuks te bezorgen. Dat betekent niet alleen heel veel stress voor haarzelf, maar ook strikte regels waar je je als swapper aan moet houden. Maar, als je het swappen zelf ook een beetje serieus neemt en echt oprecht je best doet iets leuks te maken, dan tik je die regels automatisch en zonder moeite een voor een af. Het resultaat? Altijd hele toffe, originele en bijzondere pakketen die echt persoonlijk zijn en prachtig zijn om naar te kijken (ook al duurt dat wachten soms zo lang). Nog nooit ben ik teleurgesteld geweest bij het openen, zeker omdat ik weet dat alle anderen net zo hard hun best doen. Wil je echt bijzondere en leuke swappakketjes, dan zijn dit jouw swaps! En dankzij Kwante heb jij echt de garantie dat je iets leuks krijgt waar je blij mee gaat zijn!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»