Swap Recensies

Al eens meegedaan aan een swap van mij?
Ontzettend fijn wanneer je dan hieronder een review wilt achterlaten!
Je kunt naast het geven van sterren er bijvoorbeeld ook in kwijt hoe lang je al mee doet aan mijn swaps, hoe vaak per jaar je meedoet en je algemene mening over alles omtrent het swappen!
Fijn voor mij maar ook fijn om te lezen voor eventuele nieuwe swappers die nog een beetje twijfelen!
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Swaps in Wonderland
Average rating:  
 13 reviews
byDesirée R onSwaps in Wonderland
Opperheks/Santa/Cupido, alles in 1

Ik doe al vele jaren met veel plezier mee met de swaps die Kwante organiseert. Inmiddels gaan we het 5e of 6e jaar in (oopsie)
We hebben een 'vaste' kern leuke swappers, iedereen doet altijd zijn best om een super pakket af te leveren. Wat wil je nog meer ? Het is best gezellig, de swaps zijn, doordat Kwante streng maar rechtvaardig is, over het algemeen goed gevuld en het komt zelden voor dat iemand niet tevreden is. Enige wat soms tegenwerkt is de post ... maar daar kan Kwante niets aan doen 🙂 Gezonde spanning voor je eigen pakketje en voor wat je gegeven heb is heel normaal en dat word ook niet minder met de jaren xD al met al, ik ben een blij lid uit Wonderland, die nog vele jaren wil swappen met Kwante aan het hoofd

byilse onSwaps in Wonderland

Geven is nog leuker dan krijgen.
Alleen zit ik wel elke keer op hete kolen of mijn swapje er blij mee gaat zijn.
Tot nu toe is het al altijd tip top geweest en doe ik met plezier mee.

byAnnette onSwaps in Wonderland
Streng, maar zo de moeite waard!

Voor Kwante zijn haar swaps meer dan een leuk tijdverdrijf. Ze doet ongelooflijk veel moeite om iedereen echt iets leuks te bezorgen. Dat betekent niet alleen heel veel stress voor haarzelf, maar ook strikte regels waar je je als swapper aan moet houden. Maar, als je het swappen zelf ook een beetje serieus neemt en echt oprecht je best doet iets leuks te maken, dan tik je die regels automatisch en zonder moeite een voor een af. Het resultaat? Altijd hele toffe, originele en bijzondere pakketen die echt persoonlijk zijn en prachtig zijn om naar te kijken (ook al duurt dat wachten soms zo lang). Nog nooit ben ik teleurgesteld geweest bij het openen, zeker omdat ik weet dat alle anderen net zo hard hun best doen. Wil je echt bijzondere en leuke swappakketjes, dan zijn dit jouw swaps! En dankzij Kwante heb jij echt de garantie dat je iets leuks krijgt waar je blij mee gaat zijn!

byLinda Van Hemelryck onSwaps in Wonderland

Wat ik zeer goed vind is dat elke nieuwe swapper eerst een kleine swap mee moet doen voor ze een grote swap mogen mee doen dit vind ik een zeer goede regeling. Ik swap heel graag bij Kwante swaps. Zeer duidelijke regels. Streng, kordaat maar duidelijk dit zorgt dat iedereen ook echt zijn best doet om een leuk pakket samen te stellen. Als er een probleem is wordt deze ook meteen opgelost. Indien je iets niet begrijpt of met vragen zit kan je altijd terecht bij Kwante en al de toffe leuke medeswappers, het is echt leuk om mee te doen een echt aanrader. Ik blijf met veel plezier swappen. Kwante is een toppertje.

byBelinda onSwaps in Wonderland
Leuk om te doen

Ik doe nu ongeveer 1 1/2 jaar mee met Kwante haar swaps. Het is altijd heel leuk om aan mee te doen, en het wordt altijd goed geregeld.

byLinni onSwaps in Wonderland
Swaps met Kwante in Womderland

Kwante zorgt voor een goed verzorgde swap met ook overzichtelijke regels. Als er wat is kun je altijd bij haar terecht. Ik begon met kerst 2019 en nu weer kerst met 2020. Met bijna alle swaps mee gedaan, ze zijn dan ook super leuk. En het is ook altijd heel gezellig. De pakketten zijn fantastisch!! En zeg nou zelf zo'n samengesteld pakket is super leuk om te maken en te krijgen 😍

byLiz van der Stelt onSwaps in Wonderland
Swaps door Kwante in Wonderland

de kerstswap 2019 was de eerste swap waar ik aan mee deed van Kwante in Wonderland. Na veel goede dingen te hebben gehoord. Om te verzekeren dat iedereen echt een pakket krijgt zijn er een aantal regels.
Je moet een vragenlijst en wenslijstje invullen en delen in de groep. Daarbij moet je ook sneakpeaks laten zien van wat je hebt gekocht. Een track en trace code wordt naar kwante gestuurd en je kan dan op de pagina zien wanneer jouw pakketje komt.

Wanneer je niet sneakpeaks deelt of vergeet iets te doen zal kwante je altijd een paar keer attenderen. Wanneer je echt verzaakt kom je op de naughty list te staan en wordt je uitgesloten van swaps die nog gaan komen.

tot nu toe is dit pas 1x voorgekomen sinds ik dit doe en kwante is dan wel zo lief om het in de groep te gooien en dan kan als je dat wilt je een paar euro geven om degene die geen pakketje heeft gekregen alsnog er een te geven.

Er is veel gezelligheid en warmte in de swap community van Kwante. Dit vind ik persoonlijk erg fijn en mensen delen ook tips waar je leuke dingen kan scoren.

Het enige wat je als nadeel kan zien, is dat de verzendkosten van boeken en goodies voor eigen rekening is of dat de thema aankleding voor eigen kosten zijn net zoals zelfgemaakte items. Doordat dit het geval is kan het soms zijn dat je een wat minder uitbundig versierd pakket krijgt.

Sommige mensen gaan helemaal over de top wat ook tot jaloezie kan lijden. Gelukkig als je aangeeft dat je iets niet zo vond en dit meld aan kwante gaat ze er ook echt wat mee doen. Zoals nu gaat ze een beetje inperken dat je extreem veel geld aan extra goodies of thema van het pakket besteed en de mensen die een te kaal of somber pakket leveren worden erop aangesproken.

echt alle lof voor kwante en zeker een aanrader om mee te doen als je de tijd en het budget ervoor hebt

byJulie onSwaps in Wonderland
Swap in wonderland

Ik doe nog niet zo lang mee met de swaps. Maar ik vind ze super. Kwante steekt heel veel tijd in de swaps. Er veranderen soms dingen maar dat is enkel in het voordeel van de swappers om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Alles is heel duidelijk en overzichtelijk. Je weet heel goed wat er van je verwacht wordt. Top. Ik blijf zeker meedoen.

byMiranda onSwaps in Wonderland
Swaps

Ik doe vanaf de 2e swap mee...het is zo goed geregeld.. Duidelijke regels.. en de swap is altijd weer leuk om uit te pakken... ik verheug me er altijd weer op.

byMariska Struik onSwaps in Wonderland
Kwante's swap

Ik doe nu al een paar jaar mee aan de boeken swaps van Kwante en ik kan alleen maar zeggen dat alles top geregeld is . Er zijn strenge eisen maar die zorgen ervoor dat iedereen ook echt zijn best doet om een mooi pakket te maken . Ik blijf met veel plezier swappen .

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»