Tell me Tuesday ♥ 45 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatst las ik Dwaalspoor van Caleb Roehrig.  Mijn recensie vind je hier binnenkort in Wonderland ♥

Rufus Holt beleeft de ergste nacht uit zijn leven. Het begint met zijn ex-vriend Sebastian die opeens opduikt, de jongen die op zijn hart ging staan alsof het een sigarettenpeuk was. Juist als Rufus verder wil gaan met zijn leven, wil Sebastian met hem “praten’. Erger wordt het niet, toch?
Maar dan krijgt Rufus een telefoontje van zijn zus April, die hem smeekt om hulp. Rufus en Sebastian vinden haar onder het bloed en met een mes in haar hand – naast het dode lichaam van haar vriendje Fox Whitney.
April zweert dat ze Fox niet vermoord heeft, maar Rufus kent haar goed genoeg om te weten dat ze hem niet de hele waarheid vertelt. April heeft echter iets wat Rufus nodig heeft en in ruil daarvoor wil ze zijn hulp. Behalve de jongen die hij wil haten – maar waar hij nog steeds van houdt – heeft Rufus niemand die hij in vertrouwen kan nemen tijdens die ene nacht waarin hij de onschuld van zijn zus moet bewijzen. Of moet sterven…

Ik ben nu jij dit leest net bezig in ‘De jongen met twee namen’ van Maggie Harcourt.

Verliefd op de auteur van je nieuwe lievelingsboek… Samen met haar vader organiseert Lexi boekenconferenties. Vele weekenden brengt ze door in hotels en ze maakt er vrienden voor het leven. Dan leest ze een boek dat haar wereld op zijn kop zet.

Wat doe je als achter het pseudoniem van je favoriete auteur die ene arrogante jongen schuilgaat? Wanneer is hij Haydn Swift en wanneer is hij Aidan Green? En op wie van de twee is Lexi verliefd aan het worden?

ZES CONFERENTIES, EEN MEISJE MET EEN KLEMBORD,
EEN JONGEN MET TWEE NAMEN
EN ÉÉN NACHT DIE ALLES OP ZIJN KOP ZET.

En hierna? Ik ga dan denk ik voor ‘Twee kunnen een geheim bewaren als er één dood is’ ik heb wel zin in een beetje mysterie ♥

llery en haar tweelingbroer Ezra moeten noodgedwongen verhuizen naar de geboorteplaats van hun moeder.

Lang geleden is hun tante Sarah daar verdwenen – een zaak die nooit is opgelost en waar in de familie nooit over gesproken wordt. Algauw ontdekt Ellery dat er pas nog een meisje is verdwenen. Net als Sarah was dit meisje homecoming queen op school, en niet lang daarna worden ook de meisjes die dit jaar genomineerd zijn bedreigd. Ellery is een van de kandidaten en besluit zelf op onderzoek uit te gaan. Ze wordt daarbij geholpen door Malcolm, een jongen van school die ze stiekem wel leuk vindt, maar die ook meer lijkt te weten dan hij doet voorkomen. Langzaam maar zeker komt Ellery dichter bij de waarheid. Maar dan vindt er nog een verdwijning plaats en deze keer wel heel dichtbij…

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 comments

 1. Ow leuke lijst! (Ik ben het alleen niet eens met conferentie als vertaling van convention. Ik snap waarom ze het gedaan hebben, maar in de “convention scene” wordt “conventie” gebruikt, juist om het te onderscheiden van de serieuzere conferenties. Ik ga hem dus maar in het Engels lezen denk ik…ik heb wel gehoord dat ik mezelf erin ga herkennen van vriendinnetjes!)
  Ik heb overigens als laatste gelezen Grondvuur (indrukwekkend goed boek), ik ga vandaag (en wellicht morgen) onzuiver lezen en daarna hangt het even af van de DPD, maar ik vermoed dat het the wish granter wordt en ik op de DPD nog een dagje moet wachten voor ik “A princess wedding” kan lezen 😛

 2. Naar Dwaalspoor ben ik wel benieuwd. Twee kunnen een geheim bewaren heb ik net gekocht en De jongen met twee namen las ik vorige week uit. Ik ben benieuwd wat je daarvan vindt.
  Ik las Tien kleine negertjes van Agatha Christie gisteren uit. Weer een heerlijk Agatha Christie verhaal wat me steeds op het verkeerde been zette.
  Nu lees ik: Beartown van Fredrik Backman, The Wicked king van Holly Black, The lady’s guide to petticoats and piracy en boek 2 uit de Terra Fabula serie van Peter Dewillis: Het zilveren labyrint.
  Die laatste gaat vandaag wel uit. Dan pak ik On The Come Up van Angie Thomas erbij.

 3. Het laatste boek dat ik las was Air Awakens van Elise Kova, momenteel ligt Hereniging van J.D.Robb naast me klaar en het zou goed kunnen dat ik daarna Verschijning van Joany ga lezen. Maar dan eerst nog even met Volwassen worden is optioneel als tussendoortje.