Tell me Tuesday ♥ 47 Last, Now and Next!

Dit specifieke artikel komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatst las ik Schoolfeest uit van Simone Kortsmit. Dit boek heeft me aardig verrast, een recensie vind je binnenkort in Wonderland!

De 15-jarige Yrsa Bellami wordt dood gevonden op het schoolplein. Alles wijst op zelfmoord. Haar beste vriendin Chelsea is lamgeslagen: waarom koos Yrsa voor de dood? Om haar te herdenken, nodigt Chelsea hun vriendengroep uit voor een weekend aan de kust. Maar het mooie weer slaat om. En er is geen elektriciteit, geen wifi. Ondertussen lopen de irritaties in het huisje op. Was Yrsa wel zo geliefd? Of bevindt zich in hun midden een moordenaar?

Op het moment dat ik dit berichtje tik heb ik een nieuw juweeltje binnen waar ik in wil beginnen!

John Logan lijkt het perfecte leven te hebben: hij is een van de sterren van het succesvolle ijshockeyteam, hij haalt goede cijfers en over aandacht van dames hoeft hij zeker niet te klagen. Met zijn goeie looks en vrolijke persoonlijkheid pakt hij iedereen in. Op een avond klopt hij in een studentenflat aan, op zoek naar het feestje van Danny. Maar Danny blijkt daar helemaal niet te wonen. Wie er wel woont is Grace, een mooi meisje met lichtbruin haar.

Het draait er uiteindelijk op uit dat hij een film blijft kijken en ze hebben het ontzettend gezellig. Logan denkt alleen dat hij beter bij Grace uit de buurt kan blijven, omdat hij gevoelens heeft voor iemand anders. Dit vertelt hij haar op het slechtste moment ooit. Wanneer hij zich realiseert dat hij een grote fout heeft gemaakt omdat hij gek is op Grace, is het al te laat. Ze wil hem zijn fout niet vergeven. Of kan hij haar toch overhalen?

Next op de planning? Ik denk dat ik dan toch echt eens Jinxed ga uitlezen! Oh en een nieuw recensieboek dat ik kreeg ♥

Laceys grote droom is om later bij moncha te werken, het enorme technologiebedrijf dat de baku heeft uitgevonden, een digitaal huisdier waarmee je honderd keer meer kunt doen dan met een smartphone en die bovendien een echte vriend kan worden.
Om haar doel te bereiken wil Lacey naar Profectus, een eliteschool waar alles draait om hightech. Wanneer ze wordt afgewezen, omdat ze zich geen geavanceerde baku kan veroorloven – maar alleen een simpel insect: de Nokia onder de baku’s – valt haar droom in duigen.

Dan vindt ze onder een struik de kapotte resten van een level 3 baku. Met engelengeduld weet ze het ding te repareren, en dan staat er een adembenemend mooie kat voor haar, die ze Jinx noemt. Tot haar vreugde krijgt ze met Jinx alsnog toegang tot Profectus. Maar dan beginnen de problemen. Jinx is anders. Hij lijkt soms wel… echt. En waarom is haar gezworen vijand Carter zo bovenmatig in hem geïnteresseerd?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

 1. Ik heb zondag “The Princess Game” gelezen, een hele geslaagde retelling van Doornroosje. Nu ben ik bezig in “Shadowscent” voor de Book Box Club buddy read en daarnaast “de Witte Heks” van Luc Descamps voor de terugweg. Die laatste gaat vandaag wel uit, dus dan heb ik voor morgen nog de eerste Graphic Novel van Iko liggen en donderdag is het weer tijd voor mijn maandelijkse uitstapje naar Westeros met deel 3.1 van Game of Thrones.

 2. Ik las gisteren warrior of the wild uit. Echt een fantastisch boek! Ik ga nu Asking for it nog een poging geven en hierna ga ik denk ik dit is hoe het ging lezen

 3. De fout wil ik ook heel graag lezen!
  Het laatste boek dat ik uitlas was: De geschiedenis van Jane Doe van Michael Belanger. Ik moest even inkomen, maar vond het daarna een heel mooi boek.
  Nu lees ik: Kleine brandjes overal van Celeste Ng, Samen van Julie Cohen en Wildcard van Marie Lu. Deze laatste gaat vandaag wel uit.
  Daarna begin ik in The secret garden van Frances Hodgson Burnett en Zilveren vleugels van Vanessa Gerrits

 4. Oeh, De Fout is weer heerlijk! Al vond ik De Deal beter. Mijn recensie staat op mijn blog als The Mistake. Ik las Half-Blood van Jennifer L. Armentrout, maar Covenant kan me veel minder boeien dan Lux. Ik lees nu de Engelse versie van Mijn Belofte Aan Jou van Colleen Hoover, want die had ik al gekocht toen deze vorig jaar verscheen. Verder ben ik nog bezig in het grote bakbeest met de titel The Priory Of The Orange Tree en ik vorder nog niet fantastisch. Het boek is dik en soms is dat niet zo erg omdat het niet zo voelt (Kingdom Of Ash), maar dit boek voelt ook enorm lang en dik. De wereld is goed doordacht en heel rijk, maar de actie blijft een beetje uit tot nu toe en ik zit al bijna op bladzijde 400. Hierna ga ik hoe dan ook Wat Zou Martin Doen lezen en ik vrees dat ik dan toch echt Noem Me Bij Jou Naam niet langer meer kan uitstellen voor een leesclub. Ik zie heel erg tegen dit boek op omdat de achterkant mij totaal niet aanspreekt. Maar De Terugkeer Van De Koningin komt ook nog binnen…….. Hmmmmmm.
  Laurie onlangs geplaatst…(EN) Top Ten Tuesday: Standalone Books That Need a Sequel/EpilogueMy Profile

 5. Is zien … het laatste boek dat ik las was Still the One van Jill Shalvis. Momenteel ben ik bezig (nu ja, ik zou dat moeten zijn) in Talisbinder van Sebastien de Castell en wat ik daarna ga lezen weet ik nog niet vermits ik dan weer een eigen boek uit de kast ga halen.