Tell me Tuesday ♥ Last, Now and Next!

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik Langs de lijn van Karin de Graaff, mijn recensie vind je volgende week hier in Wonderland! Ik was aangenaam verrast!

Op zaterdagochtend speelt er meer dan voetbal alleen…

Hoe pak je de draad op als de liefde van je leven je is ontnomen? Voetbalmoeder Anouk weet niet wat haar overkomt als ze de nieuwe voetbaltrainer van haar zoontje ontmoet. Zes jaar na het overlijden van haar man bezorgt Ruud haar gevoelens waarvan ze dacht dat die waren verdwenen. Al die vlinders brengen Anouk volop in verwarring. En waarom valt ze nou net voor een getrouwde man? Wat ze niet weet is dat Ruud worstelt met zijn nogal wispelturige ex.

Bij dezelfde dorpsclub duikt voetbalhater Kim op die haar broertje komt ophalen. Ze valt als een blok voor Branco. Hij is een profvoetballer. Die waarheid houdt hij vanwege Kims hartgrondige voetbalafkeer nog even voor zich. Maar hoe lang kan hij dat spel blijven spelen?

Heerlijke feelgood over opnieuw beginnen, vertrouwen en de liefde toelaten tegen het herkenbare decor van vers gemaaid gras en voetballertjes-op-een-kluitje.

Wanneer ik dit typ probeer ik heel hard om in Zijn Traktatie (Objects of Attraction #3) van Penelope Bloom te komen. Dit is deel 3 van de Verboden vruchten-serie waarbij ik eerder al Zijn banaan en Haar kers las.

Ik weet niet wat het is maar lezen wil even niet lukken!

Een heerlijke serie vol hilarische situaties en steamy scènes

Voor de fans van Jennifer Probst en Audrey Carlan

Als Emily’s nieuwe baas het kantoor binnenstapt, kan ze haar ogen niet geloven. Niet alleen is hij ontzettend sexy, hij is ook nog haar middelbareschoolvlam! Helaas moest hij toen al weinig van haar hebben. Maar niet getreurd, over een paar maanden vliegt ze naar Parijs om haar droom waar te maken. Een droom die ze nooit op het spel zou zetten voor een fling met de chef. Echt niet.

Hierna ga ik voor Christmas Shopaholic (Shopaholic #9) van Sophie Kinsella. Ik weet dat kerst al voorbij is maar ik had dit jaar geen kerst vibes… Misschien dat het helpt als ik de kerstvakantie met een kerstboek probeer af te sluiten!

Becky Bloomwood is dol op kerst. Het gaat altijd hetzelfde: haar ouders verzorgen het diner en de buren komen langs in vreselijke kersttruien. Maar dit jaar lijkt alles anders, Becky’s ouders verhuizen en vragen Becky het diner te organiseren. Wat kan er nou misgaan? Haar zus Jess eist vegan kalkoen, haar man Luke vraagt alweer aftershave en Minnie wil een heel specifieke picknickmand – en dan verschijnt er ook nog onverwacht een ex-vriendje met zijn opdringerige nieuwe vriendin, en hun motieven zijn verre van duidelijk. Wordt het een chaos of lukt het Becky er een fijne kerst van te maken?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 comments

 1. Oew allemaal feelgood!

  Ik heb zondag “The Faerie Prince” uitgelezen, een erg tof deel 2 van een trilogie. Ik moet nu nog een paar bladzijdes in Living Lime, wat ook een erg gaaf boek is. Ik ben ook alvast begonnen in Wrathful Wonderland, deel 2 van een trilogie. Ik heb nog geen idee eigenlijk wat ik morgen op ga pakken. Dat ga ik vanavond eens op mijn gemakje uitzoeken 😛

   1. Ik vond deel 1 (Wicked Wonderland) al tof, maar deel 2 dus nog veel toffer! Ik ben heel benieuwd nu naar het laatste deel! Dat wordt volgende week ergens! 😀

 2. Net uit: De Campus van Natalie Pagie. Thriller over moorden op een universiteitscampus in Canada. Plot had beter uitgewerkt kunnen worden, maar het had wel een prettige schrijfstijl.
  Nu: Break a Leg (Truth or Dance 2)
  Next: nog geen idee.

 3. Mijn laatste boek was The marriage sham, die was echt heel leuk en nu lees ik The bookish life of Nina Hill. Wel echt een leuk boek. Maar het wordt weer tijd voor een ander genre merk ik haha. Ik heb de laatste tijd veel romance gelezen.

 4. Mijn last is al zo lang geleden dat ik niet meer weet welk boek het was…

  Now ben ik niets aan het lezen, ik heb wel plannen om weer te gaan lezen maar het ontbreekt me even aan tijd.

  Next staat nog niet vast omdat ik echt een giga stapel heb met boeken :o, ik denk dat ik gewoon random een boek ga nemen en beginnen.

 5. Ik las Berucht van J.D.Robb. Een detective in een futuristische setting met gruwelijke moorden en een gedreven politie-agente. Heel meeslepend maar ook behoorlijk gestoord. Daarom lees ik als volgende boek iets helemaal anders. Ik heb namelijk Wayward Son van Rainbow Rowell uit de kast gehaald en hoop daar vandaag in te kunnen beginnen.