Tell me Tuesday | Week 2

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst heb gelezen, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik als volgende op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Als laatste las ik: Flirten met de buurman (Flirten met serie #3), Natasha Madison

Natasha Madison leest altijd heerlijk weg en dat is bij ‘Flirten met de buurman’ echt niet anders. Mijn recensie zul je zsm hier op de blog lezen.

Eliahn

Zwanger thuiskomen van een cruise. Dat is niet iets waar een ouder op zit te wachten, dus liet ik alles achter me en verhuisde naar Parijs voor een nieuwe start. Zes jaar later ben ik klaar om terug naar huis te keren. Ik was een alleenstaande moeder en het enige wat ik wist over de vader van mijn zoon was zijn naam: Luca. Meer hoefde ik niet te weten. Het universum had andere ideeën, want op onze tweede dag thuis, daagde hij terug op in mijn leven.

Luca

Ik wilde mijn zondag niet doorbrengen op het welkomstfeestje voor de dochter van mijn baas. Maar ik word van mijn sokken geblazen als ik bij binnenkomst oog in oog komt te staan met het meisje waar ik zes jaar geleden mee flirtte. Tijdens de cruise. Als ik kijk naar de jongen die naast haar staat, kijk ik in een paar ogen identiek aan de mijne. Hij is mijn zoon. Als blijkt dat we ook nog naast elkaar wonen, proberen we samen voor hem te zorgen. Dat zou makkelijk moeten zijn, als de aantrekkingskracht die ons ooit samenbracht er niet nog steeds was. Zes jaar lang achtervolgde ze me in mijn dromen. Ik liet haar een keer gaan, maar nu wil ik haar de mijne maken. Deze keer, voor altijd.

Wanneer ik dit typ lees ik: Mijn berichtje aan jou, Luanne Rice

De synopsis van dit boek trok meteen mijn interesse. Ik ga wanneer ik dit typ net beginnen maar mijn verwachtingen zijn hoog 😉

Iedereen weet dat je niet moet appen terwijl je achter het stuur zit. Maar mijn zusje wacht op me. Mijn duim vliegt over het scherm en ik druk op VERZENDEN. Dan kijk ik op en schreeuw.

Tess krijgt een ernstig auto-ongeluk wanneer ze tijdens het rijden een appje van haar zusje beantwoordt. Iedereen denkt dat ze in coma ligt, maar ze heeft het locked-in syndroom: ze kan alles om zich zien heen zien en horen, maar niemand heeft het in de gaten. Behalve misschien Evi, haar zusje en beste vriendin?

Hierna ga ik lezen in: Familie liegt nooit, Karen M. McManus

Eerdere boeken van Karen heb ik verslonden en ik hoop dat met dit boek ook te gaan doen! De synopsis klinkt in ieder geval al goed!

Milly, Aubrey en Jonah Story zijn nichten en neef, maar ze kennen elkaar amper en hebben zelfs hun oma nog nooit ontmoet. Deze rijke vrouw leeft een teruggetrokken bestaan en onterfde hun ouders al voordat de kleinkinderen werden geboren. Wanneer ze alle drie een uitnodiging ontvangen om in de zomer op hun oma’s resort op een eiland te komen werken, zijn ze dan ook verrast… en nieuwsgierig.

Voor hun ouders is het duidelijk: niet gaan is geen optie. Dit is een kans om via de kinderen weer bij hun moeder in de gunst te komen. Maar wanneer Milly, Aubrey en Jonah op het eiland arriveren, wordt meteen duidelijk dat hun oma andere plannen met hen heeft. Hoe langer ze blijven, hoe meer ze ervan doordrongen raken dat hun familiegeschiedenis behoorlijk duister en mysterieus is.

De gehele familie Story heeft geheimen. Wat hen jaren geleden uit elkaar heeft gedreven, is nog niet voorbij – en deze zomer zullen Milly, Aubrey en Jonah de gruwelijke waarheid ontdekken.

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

 1. Ik ben meteen heel nieuwsgierig geworden naar alle drie de boeken van jouw lijstje! Ze staan nu op mijn tbr.
  Mijn vorige was 9 November van Colleen Hoover. Wat een prachtig boek was dat. Ik heb er toch wel even een traantje bij weggepinkt.
  Op dit moment lees ik De ongetrouwde hertog (Bridgerton #1). Ik heb vorige week de serie gekeken en was meteen verliefd op de humor in het verhaal. Ook hou ik wel van de 19e eeuwse stijl.
  Mijn volgende boek gaat denk ik Harry Potter 3 worden. Ik ben dit jaar gestart met het lezen van deze boeken.

  Veel leesplezier!

 2. Oew! Familie liegt nooit staat hier ook nog op de wishlist!

  Ik heb gisteren The Whispers in the Wall gelezen, het tweede deel in de Scarlett and Ivy serie. Een hele vermakelijke kostschool middle grade met een vleugje mysterie. Niet heel bijzonder, maar gewoon leuk.
  Op dit moment lezen we met de buddy read the Magpie Society: One for Sorrow. En de eerste 50 pagina’s waren ijzersterk, dus ik heb heel veel zin verder te lezen. Ook ben ik halverwege Stille Waters, het nieuwste Team Mortis deels, en ik zit er alweer helemaal in. Geweldige serie vind ik het!
  Ik weet nog niet zo goed wat er morgen op de planning staat. Kans dat ik morgen The Inheritance Games ga lezen. Of iets anders. Soul of Stars staat ook wel hoog op de verlanglijst. Dat zien we morgen wel weer.

 3. Ik lees echt bijna niet op dit moment. Ik kan me echt niet meer concentreren op een boek. Ik ben wel begonnen in Nevermoor wat voor mij een herlezer is. Het is middle grade en dat lukt redelijk. Ik wil hierna dan door met deel twee van deze serie.