Tell me Tuesday | Week 47

Tell me Tuesday komt van La La in the Library en is een post waarin ik jullie vertel wat ik als laatst (Last) heb gelezen, wat ik nu (Now) aan het lezen ben en wat ik als volgende (Next) op mijn stapel ga lezen en waarom!

Het is een artikel om jullie een kijkje in mijn leesavonturen te geven en mij een glimp in die van jullie!

Ja zeker, weer een interactief topic want je gaat natuurlijk niet weg voor je mij een reactie op de vraag onderin hebt gegeven waardoor je mijn hele dag weer goedmaakt!

Grapje natuurlijk, een reactie zou ik echter wel ontzettend waarderen! Stuk gezelliger als je een beetje respons krijgt van je lezers, toch?

Deze week helaas geen fotootjes! De energie is even helemaal opperdepop en het beetje dat ik heb steek in in het schrijven van de recensies en blogposts! Hopelijk kan ik in het weekend weer even wat foto’s schieten als het weer wat meewerkt!

Als laatste las ik: Heks van vuur en oorlog (Heks van vuur en oorlog, #1) van S. Christina

De recensie van dit boek kunnen jullie hier binnenkort vinden! Helaas is mijn lieve lappie heen gegaan en dus zit er even vertraging in de posts.

In een land waar magie verboden is, probeert de zestienjarige Lara met alle macht haar krachten te onderdrukken. Maar dan wordt ze getest op hekserij, en staat haar wereld op zijn kop. Het heksenteken wordt in haar nek getatoeëerd en langzaam maar zeker wordt ze afgesloten van de rest van de wereld.

Ze leert haar lotgenoten kennen; David, Noah, Philip en Alex, en samen starten ze een verzet tegen de onderdrukking. Maar net als alles op zijn plek lijkt te vallen, ontdekt Lara een duister familiegeheim. Magie is niet zonder reden verboden, en die reden is dichterbij dan ze denkt…

Wanneer ik dit typ lees ik: Hemelse modder van Gaby Rasters

Ik ben er echt net pas in begonnen dus kan er nog niet te veel over vertellen maar ik ben al wel helemaal verkocht over de looks van het boek!

Een hartverwarmend kerstverhaal over liefde, verlies en de krachtige band tussen zussen

De zussen Iselle en Dagmar zijn altijd close geweest. Dat ze op jonge leeftijd hun ouders verloren en op elkaar aangewezen waren, heeft hun band versterkt. Maar door de jaren heen zijn de zussen wel erg veranderd. Waar Iselle een sportschool runt en het gemis van haar ouders wegstopt in veel sporten en gezond eten, vindt Dagmar juist troost in wijn en lekkers.

Toch is er één ongezonde voorliefde die de zussen bindt: de hemelse modder die hun vader vroeger maakte. Helaas was het recept strikt geheim en hebben de zussen de vertrouwde smaak nooit helemaal kunnen nabootsen – zelfs al proberen ze het elke Kerstmis. Als hun contrasterende levensstijlen op een dag hard botsen, dreigt voor het eerst hun gezamenlijke kerst in het water te vallen. Maar in het jaar dat volgt kan veel gebeuren. Brengt het recept van hun vaders hemelse modder hen weer bij elkaar voor het jaar uit is? En wie zit er tegen die tijd nog meer aan tafel?

Hierna ga ik lezen in: Op slag verliefd van Meghan Quinn

Ik gok maar zo dat deze sport romance me wel eventjes kan afleiden van mijn Corona vermoeidheid!

55049405. sy475 Knox Gentry is een van de populairste baseballspelers van het universiteitsteam. Wanneer hij Emory Ealson ontmoet is hij gelijk helemaal weg van haar. Ze is mooi, slim en ontzettend grappig. Maar Emory houdt hem op afstand. Haar vorige vriendje heeft haar heel diep gekwetst, en ze zit niet te wachten op een nieuwe relatie. Ze wil liever gewoon vrienden zijn met Knox, al verklaren haar vriendinnen haar voor gek. Zal het Knox lukken om haar ervan te overtuigen dat ze perfect bij elkaar passen?

Maak mijn dag goed, ik hou van reacties!

Vertel me jou last, now, next en waarom je besloot om je huidige boek te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

 1. Allereerst: Dikke knuffel voor jou!

  Gisteren heb ik Hecate’s Spell gelezen. Een deel 7 in een reverse harem serie waarbij Gargoyle Monsters verliefd worden op het vrouwelijke monster waarop ze jagen (en ontdekken dat het wel meevalt met het monster zijn van de dame in kwestie). Ik vond hem weer erg vermakelijk, al beginnen de karakters nu wel erg veel op elkaar te gaan lijken.
  Vandaag (en ik vermoed ook nog wel morgen) lees ik Night Kissed, een boek over een vampierjager, een demon, een gevallen Engel en een vampier. Ik ben op een kwart en tot nu toe leest het lekker weg en ik ben dus benieuwd waar het heen gaat!
  Daarna ga ik morgen Crown of Secrets lezen, een spin off van een toffe serie over magie die gecombineerd wordt met schrijven en woorden. Dit gaat over de dochter van het koppel van de eerste serie dat naar het andere koninkrijk naar kostschool gaat, dus ik ben benieuwd!

 2. Laatste las ik Winte Glass van Lexa Hillyer, het vervolg op Spindle Fire, een verrassend originele duologie geïnspireerd door de sprookjes doornroosje en assepoester.
  Nu lees ik Restless Slumber, boek 2 uit de Fortuna Sworn serie van K J Sutton. Echt een zalig duister feeënverhaal, perfect voor fans van de Cruel Prince.
  Hierna denk ik Into the Drowning Deep van Mira Grant te lezen. Deze stond normaal op de planning voor rond Halloween – hallo, creepy zeemeerminnen – maar sjah, plannen vallen soms in het water hé 😉

  Veel leesplezier nog en mijn deelneming voor het verlies van Lappie 🙁
  Charlotte onlangs geplaatst…Leeslog oktober 2020My Profile

 3. Het vorige boek dat ik las was het mooi geïllustreerde Ezelsvel dat bij Clavis werd uitgegeven. Momenteel ben ik bezig in De gevallen koning van Holly Black en ik heb (as usual) nog geen flauw idee wat ik hierna ga lezen. Er liggen nog twee recensieboeken op me te wachten maar misschien moet ik eerst nog eens iets van mijn eigen tbr lezen.