The Entertainer Award

Untitled 2_Fotor.jpg


Ik werd door Melissa van Melissa’s Bookworld hiervoor genomineerd, DANK JE WEL ♥ vergeet niet bij haar een kijkje te nemen, haar blog is heerlijk gevuld met recensies vanuit het hart!


regelsIK NOMINEER BIJ DEZE DE VOLGENDE BLOGS:
(ben je al genomineerd dan hoef je hem natuurlijk niet te doen!)

Wendy van Raising my Book
Eline van All the Feels
Madelon van The Book Diaries
Valerie van Wonderstruckbooks
Celine van Portable Magic
Milou van Disney, Dreams and Books

 


1.jpg
Ik ben gestart met bloggen op een andere site, dit was meer persoonlijk bloggen om gewoon lekker alles van me af te schrijven. Ik kwam via Facebook in aanraking met heel veel boeklovers en omdat in mijn omgeving het aantal boek geïnteresseerde op 0 staat en ik online heerlijk mijn ei kwijt kon over al mijn geletterde juweeltjes besloot ik om van Wonderland een allround blog te maken! Alles komt aan bod! Het is voor mij een grote wijze van ontspanning en ik blog met ontzettend veel plezier! All hail the internet!

via GIPHY


2.jpg
Ehm… dit is dus zo’n vraag die ervoor kan zorgen dat ik hier 10 velletjes vol schrijf (ware het dat ik niet op mijn laptop zit natuurlijk) maar om even kort te zijn….

Ik ben ontzettend fan van fantasy dus als er vampieren, heksen, djinns, feeën, weerwolven of andere bovennatuurlijke inzitten ben ik al gauw verliefd <3 om een voorbeeld te geven:

Wicca van Cate Tiernan vind ik echt super en Julie Kagawa haar Blood of Eden trilogie was ook zeer favoriet!


3.jpgBij deze vraag kan ik gewoon precies laten staan wat Melissa zegt. Ben het compleet eens met haar!
Boekgerelateerd: Ik haat het als ik een waanzinnig goed boek lees en dan nog een jaar of zo moet wachten op een vervolg!!! En ik haat het nog erger als die sequel dan ook nog tegen zou vallen, wat gelukkig niet heel vaak voorkomt maar toch..

Niet-boekgerelateerd: ik haat neppe mensen. Mensen die over andermans rug hogerop willen komen, die andere mensen misbruiken. Alles maar doen voor zichzelf en een ander niks gunnen. Dat haat ik echt..


4.jpg
I just love food!!! Alles!!!! Ik lust echt alles!!! Favo eten??? Tapas ♥

via GIPHY


5.jpg
Lezen duhhhh! En films en series kijken, thuis of in de bios! Lekker er op uit met mijn gezin of echte luierdagjes met pyjama’s op de bank ♥


Dat was het weer voor deze keer.
Voor de genomineerden: succes met het invullen 😀

Veel liefs,

Kwante

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 comments

  1. Ik vind het wel grappig dat ik er zelf een hekel aan heb om die favoriete boek-vraag te beantwoorden maar dat ik wel steeds benieuwd ben naar mensen hun antwoord. De Blood of Eden-trilogie is alleszins mijn favoriete Julie Kagawa serie tot nu toe. Dat kan ik dan weer wel zonder twijfelen zeggen. 😉
    zwartraafje onlangs geplaatst…Eerlijkheid en directheidMy Profile