Movie Monday: Trainwreck

Verenigde Staten, Komedie

122 minuten103256.300

Acteurs oa Amy Schumer, Bill Hader en Brie Larson

Sinds ze een klein meisje was, is het in Amy’s (Amy Schumer) hoofd gestampt door haar vader (Colin Quinn) dat monogamie niet realistisch is. Amy is nu een schrijfster voor een tijdschrift en geniet van een onbevangen leven, vrij van verstikkende, saaie en romantische betrokkenheid. In werkelijkheid zit ze echter in een soort van sleur. Wanneer ze begint aan een nieuw artikel voor het tijdschrift begint ze iets te voelen voor het onderwerp, de charmante en succesvolle sportarts Aaron Conners (Bill Hader).

kijkwijzer-12 kijkwijzer-seks kijkwijzer-groftaalgebruik kijkwijzer-geweld kijkwijzer-eng

 

 

Ik geef deze film ❤❤❤❤

Voor mij onbekende acteurs deden deze film naar achteren schuiven op mijn to watch lijstje. Toen zapte ik van de week eens langs alle tv kanalen en zag een stand-up comedian show voorbij komen, niks anders op tv dan reclameblokken dus bleef ik even hangen met als gevolg dat ik niet meer ophield met kijken.

De 34 jarige comédienne Amy Schumer heeft echt heerlijk satirische humor die precies in mijn straatje valt en na het bekijken van deze show waarin ze kenbaar maakte dat ze zelf Trainwreck heeft geschreven besloot ik meteen de film naar voren te schuiven!

Ik denk dat in het geval van Amy je deze film geweldig vind of haat, haar humor is niet echt voor de tere zieltjes en ook seks en drankgebruik komt ruimschoots voor. Veel mensen vinden haar vulgair en onvolwassen in haar shows maar eerlijk is eerlijk als een mannelijke comedian deze inside jokes vertelt ligt iedereen dubbel. Ik zie Amy dan ook als heerlijk voorbeeld van gelijke rechten bij mannen en vrouwen, waarom zou een vrouw niet oversekst mogen zijn en maar meteen een onvolwassen en vulgair stempel op haar hoofd gedrukt krijgen?

Hilarische stukjes in de film waren wat mij betreft toch wel de grote stoere kerel die na zijn versie van dirty talk bijna meteen zijn hoogtepunt bereikt als hij vertelt wat hij zich herinnert van de eerste keer dat hij Amy zag, mij kon je opvegen in dit stukje. Wat het ook erg goed deed was de stagiare met zijn “Sla me, sla me.” en dan die moeder…. Tja, what can I say… ik heb een vreemde soort humor!

Als je tegen wat grove taal en net als mij wel van een beetje satire houd dan ga je je net als mij flink vermaken bij deze film!

Vanaf 29 december 2015 te huur
Vanaf 6 januari te koop op dvd en blu-ray


Trailer

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment