Unboxing Flick the Wick Box | A Maas Love Story

Dus een tijdje geleden zat er in één van mijn Fairyloot boxen een verrukkelijk geurende kaars! Ik moest even bij de maker van die kaars gaan kijken en zag daar deze box! En de inhoud van deze box? FE-NO-ME-NAAL!!!! Kijk je mee naar wat er in deze Maas box zat?

Laat me je waarschuwen! Waarschijnlijk word je van deze post heel erg hebberig!

Ik zit er namelijk serieus over na te denken om ook een abo te nemen op deze box 🙈echt ongelogen de inhoud vind ik zo fantastisch dat ik zelfs twijfel over de Fairyloot boxen…. Want ik lees natuurlijk Nederlands en hoe wel ik af en toe best een Engels boek lees ben ik bang dat de Fairyloot tbr stapel groeit zonder dat ik ze lees….

De Flick the Wick box is eigenlijk alles wat je in een Fairyloot verwacht maar dan zonder boek ♥

Kijk maar gauw verder naar de foto’s die spreken haast voor zich 😉 je kunt op de kleine foto’s klikken voor een groter formaat!

  

Dit is de doos die uit de bubbelenvelop kwam! Dus ook nog eens extra goed ingepakt! Ik word echt altijd super vrolijk van alleen de dozen al! Het ziet er zo feestelijk uit!

Op de onderkant van de doos staat een mooie quote van the queen herself!

Dan gaat de doos open en zie je dat de inhoud word afgesloten door een mooi vloeipapiertje en een mooie sticker. Ik hou van dit soort details en vind het er dan ook heel chique uitzien, waar voor je geld is meteen de indruk die ik krijg.

Helemaal vrolijk word ik van de spoiler kaart ♥ het ziet er zo fleurig uit en dat is precies wat ik nu even hard kon gebruiken! Tijd om te ontdekken wat er allemaal in de doos zit!

  

Als eerste haal ik uit de doos deze Chaol & Yrene thee ♥ ik ben super benieuwd hoe deze gaat smaken want de ingrediënten klinken al heerlijk!

Daarna vind ik een Sam and Celaena parfum olie ♥ dit zou eigenlijk een badschuim zijn maar om de hoogste kwaliteit te waarborgen en ze niet tevreden waren met de samenstelling besloten ze er een parfum olie van te maken! Vind ik helemaal niet erg ♥

Daarna pak ik de grote kaars uit en dat is een Feyre & Rhysand kaars ♥ zelf ben ik meer fan van de tinnen blikjes maar deze kaars mag er zeker wezen, ook de geur is heel lekker!

    

Een prachtige pin en dubbelzijdige, prachtige boekenlegger ontworpen door Dreamyandco ♥

Hoe mooi zijn deze art prints? De Nessian art print is van Monolimeart en de Manorian art print is van Morgana0anagrom! Die verdienen weer een mooi lijstje!

    

En dan vind ik in een mooie verpakking deze 3 tinnen schatjes! De eerste kaars met prachtige zwarte kleur is Rowaelin, de tweede is Elriel en de derde Lysaedion!

Ik zou willen dat je geuren kon doorgeven via internet want ik ben echt DOLVERLIEFD op de geur van Lysaedion! Ik kan zeggen dat de dame van Flick the Wick echt een geur kampioen is want de kaarsen ruiken echt verrukkelijk!

Wat een geweldige verzameling voor op de Maas planken ♥ deze box is echt een love story en zal ik je nog wat verklappen! Er zat gewoon nog iets geweldigs in!!!! Het allerlaatste artikel is een te geweldige kussensloop ♥

Hoe fantastisch is deze box? Ik ben heel benieuwd wat jij er van vind!

Laat vooral hieronder een reactie achter ♥

 

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 comments

  1. Ohh wauw super gaaf! Misschien dat ik ook eens zo’n box ga bestellen. Hoeveel kost het omgerekend naar euro’s inclusief verzendkosten? En heb je niet te maken gehad met invoerkosten?

  2. Ik ben echt zwaar onder de indruk van de box en echt ELK item is van zulke goede kwaliteit en RUIKT ZO VRESELIJK LEKKERRRRRR. Ik heb besloten om vanaf april geen Fairyloot meer te bestellen en heb nu een subscription op deze box genomen. Boeken kan ik los kopen. Als ik zie hoeveel items er in de doos zaten en hoe geweldigggg echt ELK ITEM is.. sfghbdfhgbdhjbfg
    Melissa’s Bookworld onlangs geplaatst…| Friday’s Favorite list of books…| …with friendship/squad goalsMy Profile

  3. Wat zitten er veel leuke spulletjes in deze box. Die quote op de onderkant vind ik echt een heel leuk detail. Ik vraag me af hoeveel mensen die over het hoofd zien omdat ze worden afgeleid door de kleurrijke bovenkant en de inhoud van het pakket. Wel heel handig dat je nu de ideale thee hebt om te drinken terwijl je Toren van de Dageraad leest.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Van 10 naar 1My Profile