Unboxing | Liefs uit België

En zo krijg ik maar liefst twee keer in één week een ontzettend lief pakket binnen in Wonderland. In deze unboxing vind je een pakket dat ik kreeg van de allerliefste Liesbet, ofwel Zwartraafje! Kijk je mee?

Helaas voor mij moest ik een extra dag wachten om te unboxen gezien het pakket in de avond aankwam en ik toch echt daglicht wou hebben voor het maken van foto’s.

Een dag later eerst druk bezig met de tuin, daar moet van alles aan gebeuren voor we van het lente zonnetje kunnen gaan genieten en ik moest dus echt eventjes zoveel mogelijk helpen. Toen ik eindelijk verlost was van de dagelijkse taken kon het uitpakken beginnen!

Uit de doos toverde ik al deze geweldige pakketjes voorzien van kaartjes met kleine boodschappen of hints 😍

Liesbet is echt een koningin in zelfgemaakte knutsels en baksels! Een pakketje van haar krijgen is dus altijd iets waar je razend benieuwd naar bent.

Heerlijke paaseitjes in mijn favoriete smaak en er zit in HP stijl toch echt een kikkertje op de verpakking 😋

Wie wil er nu geen recept voor een relaxend elixer van Professor Snape? En de flesjes maken het hele magische effect toch perfect af! Ik kreeg al eerder zulke potjes met tabletjes er in van Liesbet voor vrolijkheid of iets dergelijks en het zijn dit soort kleine attenties die zorgen voor een lach op je gezicht in tijden waar je weinig te lachen vind.

Het gehele pakketje had een super lekkere geur en in dit pakketje vond ik de oorzaak daarvan! Wat een verrukkelijke badbom is dit! Ik kan niet wachten tot ik vanavond in mijn bad kan gaan liggen met deze heerlijke badbom en een boek!

Team Gryffindorable over here ❤️ geweldig toch hoe creatief ze is!

Jongens, die prefect’s bathroom gaat toch een potje heerlijk ruiken met al die lekkere spulletjes die ik kreeg en ik kan door de bloesem geur me al helemaal verheugen op de aankomende lente!

Er zat ook een heel erg lief pakketje in voor mijn smurf! Een trotse Hufflepuff die het op het moment een beetje zwaar heeft door corona en op school. Het is dan ook echt hartverwarmend dat ze zo begon te stralen bij het cadeautje van Liesbet. Het siert Liesbet zo als mens dat ze kleine dingetjes onthoudt en met dit pakketje een lach op mijn smurfen gezicht toverde. Iemand moet Liesbet haar Hogwarts brief gaan brengen want deze vrouw kan niet alleen toveren met knutselspullen en keukengerei, ze is ook gewoon een magisch mooi mens!

Dit is weer één van die speciale knutsel projecten die ik bedoel. De fijne herinnering is een foto van Liesbet, Annabel en mijzelf op onze laatste date in Antwerpen.

En een heerlijk recept 😏

Een boekje vol Wonderland liefde en de magie van vriendschap!

Heerlijke koekjes die door de opwarm spreuk mijn keuken heerlijk deden geuren en zelfs nog beter smaakten!

En last but certainly not least: twee heerlijke boekjes!

Liesbet, zo lief als ze is kwam met een stapel boekjes waarvan ik mocht zeggen of ik er interesse in had en deze twee stonden hoog op mijn lijstje 🥰

Is dat geen heerlijk opkikker pakket?

Ik ben zo dankbaar voor de lieve mensen die mijn Wonderland in mijn leven heeft gebracht en zelfs van over de grens ❤️

Ook hier nogmaals bedankt lieve lieve Zwartraafje! Ik kan bij lange na niet zo’n geweldig pakket maken omdat ik nog niet de creativiteit van je pink in mijn hele lijf heb maar ik hoop dat jij ook blij gaat zijn wanneer mijn pakket per postuil op je adres zal worden gebracht!

Hoewel we door corona niet in real life kunnen afspreken moeten we echt gauw onze online video gesprekken gaan plannen, even over die gekke camera vrees heen zien te komen en maar weer aanpassen aan nieuwe manier van contact.

Corona is alles behalve leuk maar met lieve mensen in je leven is het een stuk makkelijker te verduren dat we nu zo weinig kunnen doen met ons leven!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Zo blij dat ik jou en mijn mede Hufflepuff-huisgenoot op deze manier kon opvrolijken. Ik vind het effect van het inpakpapier trouwens nog leuker overkomen op jouw foto’s dan in het echt.