Unboxing | Valentine Sweethearts

Ik heb echt de meest fantastische swappers in mijn groepen zitten! In deze post zie je een unboxing van een pakket dat ze voor mij samenstelden. De reden waarvoor ze dat deden lees je in deze blog!

Soms laat ik bij kleine swaps nieuwe mensen meedoen, soms zelfs mensen die bij andere swaps niet meer mochten meedoen omdat ik een voorstander ben van tweede kansen. En meestal krijgen deze mensen dan mij als  hun swapmaatje zodat ze zichzelf kunnen bewijzen en mijn swappies niet kunnen teleurstellen.

Maar ja, dat betekent dan natuurlijk wel dat ik zelf de pineut kan zijn en dat was dus het geval met Valentijn!

Voor mij geen big deal, liever een teleurgestelde ik dan een teleurgestelde deelnemer!

Maar een heel stel van die schatjes besloten om mij te verrassen en toch een pakket te maken, zoals ik las in hun kaart;

Niet alleen als goedmakertje voor de mislukte tweede kans maar vooral als een bedankje en lief gebaar van je trouwe swapfans.

Nou ik kan je oprecht zeggen dat het maar goed is dat ik het pakket en de kaart niet ter plekke ging openen anders had ik lekker schaamtevol een potje staan janken (Er staat namelijk heel erg veel liefs in deze kaart!)… en deze meid houdt niet van tranen laten gaan in publiek!

Goed, het pakket werd langs gebracht en na een anderhalf uur vol gezelligheid en autistische huisdierengesprekken moest ik nog even wat dingetjes doen! Dus snel wat aan de arbeit gemacht terwijl het pakket op me stond te wachten maar toen was het zover!

Unboxen!

En nou ben ik misschien een gekkie, maar ik vind dat altijd zo jammer!

Ik hou van ingepakte cadeautjes, het ziet er altijd zo feestelijk uit en dat is mijn lieve swappers waarom ik altijd zo hamer op het thema qua verpakken 😉

In deze kwestie is het dus een gevalletje ‘Nailed it’!

Maar terwijl ik heb zitten uitpakken en dit typ zitten jullie je allemaal af te vragen waarom het zo lang duurt voor die Kwante eens reageert! Geduld mijn swapjes, geduld!

Goed we gaan verder!

Naast het lekkers dat ik kreeg vind ik in het eerste pakje dat ik opende een mooi ingepakte zelfgemaakte Queen of Hearts kaars!

Deze bewaar ik voor als ik een ‘Off with their heads’ momentje heb! Kan hij mijn boosheid absorberen 😉

Toen opende ik een hele mooie boekenlint van MyOwnStoryShop en daarna nog een ander boekenlint van dezelfde shop! Beide in sprookjes stijl, wie houdt er nu niet van sprookjes! En een hele leuke Queen of Hearts sleutelhanger!

Een heerlijke sprookjesthee van Letters & Lights als ook een Addie LaRue kaarsje waardoor ik meteen dacht aan het boek dat ik nog graag wou bestellen!

Heerlijke Valentijns sokken die meteen in beslag zijn genomen door de sokkenverslaafde des huizes en een heerlijk geurende zeep die vanavond mee de badkamer in gaat, hopende dat mijn maham zeurende kat me even rust gunt 😉

En tot hier was het pakket al fantastisch maar toen ontving ik ook nog 3 boeken waarvan twee gesigneerd! Echt zo geweldig!

En toen hoefde ik deze niet meer te bestellen en kon hij met de kaars op de foto!

Wat een geweldig pakket he!

Echt ongelofelijk!

Lieve, lieve, lieve, Anne, Annette, Belinda, Brandy, Cherise, Cheyenne, Deborah, Denice, Desiree R. Elise, Gabrielle, Gerrie, Janneke, Julie, Kim, Lianne, Linda, Liz, Marielle, Pamela, Petra, Samantha, Silke, Stefanie, Stephanie (ook voor het brengen en de gezelligheid), Vera, Xena en Zwartraafje!

Ontzettend bedankt voor dit prachtige, en veel te grote pakket!

Ik ben heel blij met jullie als swapfans in mijn groepen en zulke lieve mensen in mijn (online) leven!

Heel veel hartjes en karma puntjes voor jullie! ♥

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 comments

  1. Super dikke knuffel voor jou.

    P.S.: Jij hebt gewoon je eigen persoonlijke Dobby in huis. Wel een beetje jammer dat deze enkel je sokken aanslaagt én niet alle huishoudelijke klusjes voor rekening neemt. 🙂

  2. Jij lost mislukte swaps voor ons op , nu hebben wij eindelijk iets terug voor jou kunnen doen, ik zeg dus geniet ervan
    Veel liefs en knuffs van ons allemaal
    Een trouw swappertje
    Xena