Winnen | Roald Dahl’s The Witches op Video on Demand

Zoals sommige van jullie vast gezien hebben schreef ik onlangs een recensie over de remake van de film ‘The Witches’ van Roald Dahl. Ik had het geluk deze nog op groot scherm te zien want normaal gesproken duurt het een tijdje voor een film van het grote scherm naar onze huiskamer komt.

Voor degene die het boek en/of de film helemaal niet kennen een korte beschrijving waar het verhaal over gaat:

Heksen zijn angstaanjagend, vooral die in het boek De heksen (1983). Ze leven in het volle zicht, vermomd als gewone vrouwen, maar ze hebben een allemachtige hekel aan kinderen. Achter hun pruiken en handschoenen en slecht passende schoenen jeukt het: ze staan te popelen om zich van elk kind te ontdoen dat de pech heeft hun pad te kruisen.

De Opperheks is de ergste van allemaal. Dus als zij in hetzelfde hotel logeert als de jongen en zijn oma, met het recept van de Formule 86 Muizemaker-Tijddrank en een plan om alle kinderen van Engeland uit te roeien, moet ze worden tegengehouden.

Dit boek werd voor het eerst verfilmd in 1990 en was toen al een angstaanjagende film voor de hele familie!

Maar Warner Bros besloot dat het nog een stapje omhoog kon en kwam in 2020 met de nieuwe versie van ‘The Witches’. En hoewel nog steeds een echte familiefilm voor kids boven de 9 jaar, Anne Hathaway zet een prestatie neer die dicht in de buurt komt van een horror heks!

©WB

Corona heeft er voor gezorgd dat je tegenwoordig nog sneller vanuit je huiskamer kunt genieten van geweldige films en hoe leuk is het dat ik werd benaderd door een pr-bureau namens Warner Home Video.

Ze lazen mijn recensie en het leek ze een leuk idee als ik jullie er van op de hoogte bracht dat je deze film nu ook als VOD* kunt bekijken!

Roald Dahl’s The Witches is namelijk sinds 28 december beschikbaar op EST via Pathé Thuis, iTunes en Google Play en vanaf 25 januari op VOD via Pathé Thuis, Ziggo en KPN.

Ik mag namens het pr-bureau een code onder jullie verloten waarmee je de film heerlijk op je eigen bank kunt gaan kijken!

Ben jij geïnteresseerd in het zien van deze film en loot je graag mee voor de code laat dan onder deze post in een reactie achter waarom jij deze film graag wilt zien en met wie je hem gaat kijken! Op 25 januari verloot ik de code onder degene die reacties achter hebben gelaten.

©WB

Uitleg inwisselen code

Dit kun je doen door de film op je laptop/Ipad/telefoon te bekijken of wanneer je een smart tv hebt deze te openen in de Google Play Films app.

Het klinkt misschien ingewikkeld maar ik kreeg natuurlijk ook een code om zelf uit te testen en het ging heel gemakkelijk!

Ik ga dus vanuit de huiskamer vanavond weer heerlijk kunnen genieten van deze film!

Let op de code is enkel inwisselbaar wanneer je een Google Play account hebt, zorg er ook voor dat je op het juiste account ingelogd bent want de code is maar 1x inwisselbaar.

Mocht je een trots Iphone of Apple tv bezitter zijn dan kun je ook gebruik maken van de app ‘Google Play Films’.

Voor meer uitleg over hoe je dit kunt doen verwijs ik je graag naar de volgende website.

*VOD staat voor Video On Demand

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

 1. Super leuk! Ik wil hem dan graag samen met mijn man en puber dochter kijken.
  We zijn stiekem een beetje heksen familie.
  We wouden hem in de bios zien en daarna was de bios dicht.

  Liefs Quirina

 2. Eigenlijk wil ik hem niet kijken. Want het orgineel is mij heilig. Wat heb ik die vaak gekeken maar ergens ben ik ook heel nieuwsgierig..
  Als ik zou winnen dan zou ik hem met mijn zus kijken want met haar heb ik de oude heel vaak gezien. Haha.

 3. Genoten van de originele Witches en zeer benieuwd naar deze nieuwe met Anne Hathaway. Gezellig samen thuis.
  Vraagje, er staat 1x inwisselen. Kun je dan precies een keer kijken? Of is het ook mogelijk om de film stil te zette en later verder te kijken en of en stukje terug te spoelen?