Wishlist | Creepy Boeken Top 5

In de Halloween maand is de Wishlist een beetje anders! Er staan nu namelijk alleen maar creepy wishlistboeken op die ik dolletjes graag wil lezen! Natuurlijk is het banksaldo niet toereikend genoeg om alles te kopen wat ik wil dus help eens een handje kiezen wat ik deze maand niet mag missen aan creepy boeken!

Zoals jullie weten lees ik Nederlands! Ik las vroeger wel Engels maar ik merk dat ik gewoon veel lekkerder kan lezen als het in mijn ‘eigen taaltje’ is!

Toch staan op mijn creepy wishlist alleen Engelse boeken! Als jij een top aanrader hebt voor een Nederlands boek hoor ik het graag!

Creepy No.1

There’s Someone Inside Your House will have you swooning with fear and romance, and is the perfect page-turner for fans of Scream Queens and I Know What You Did Last Summer.

En laat ik daar nu helemaal weg van zijn!!!! Dit boek staat echt met stip op nummer 1!

Op de tweede plaats een machtig mooie cover!

Creepy No.2

Written in rich, seductive prose, this spell-casting novel is a feast for the senses and the heart.

Het doet me een beetje denken aan Het Zwarte Hart en daar was ik ook echt verliefd op!

Creepy No.3

There is a right way and a wrong way to summon her. A thrilling fear spins around the room the first time Jess calls her name: “Bloody Mary. Bloody Mary. BLOODY MARY.” 

Dat klinkt toch meteen zo creepy! Kippevel gewoon!

Creepy No.4

Chilling, creepy and compelling, THE DEAD HOUSE is a psychological thriller like no other creepy

De cover is nummer 1 waarom ik dit boek wil! Je zult hem ook voorbij zien komen in een Eyecatcher! Ik was op slag verliefd!  Maar ook het verhaal lijkt me supergaaf!

Creepy No.5

 It’s a camp of supernaturals: vampires, werewolves, fairies, witches and shape shifters.

Alles waar ik van hou in één boek? Kom maar door met dit eerste boek uit een serie!

Deze boeken brengen me dus een beetje aan het twijfelen 🙂 zal ik toch weer voor één keer een stel Engelse boekjes aanschaffen? Of zal dat het einde der tijden aankondigen voor mijn banksaldo?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 comments

  1. Ik ben ook echt benieuwd naar There is Someone Inside My House! The Night Circus vond ik echt een heel leuk en magisch boek, zeker vergelijkbaar met Het Zwarte Hart, maar ik vond hem nog net wat bijzonderder en duisterder! <3
    Do onlangs geplaatst…Wat ik wil lezen in oktoberMy Profile